Lekker koken in de PIZZAJOLLY bijvoorbeeld lasagna!

Lekker koken in de PIZZAJOLLY bijvoorbeeld lasagna!
#pinksteren demodag pizzajolly #maandag 13 juni aanstaande #leuk met pizzaoven in werkingen lekker #italiaans #wijntje komt u ook? Aanmelden via de website

09.06.2011
Categorie: pizzajolly, ItalieOp 2e pinksterdag maandag 13 juni tussen 13.00 uur en 16.00 uur, is er weer een PIZZAEVINO demodag in Maarsbergen.

U bent van harte welkom bij PIZZAJOLLY om de leukste pizzaoven uit italie in werking te zien. Wij laten u graag zien hoe het bakken in een echte houtgestookte pizzaoven werkt en natuurlijk laten we u proeven van de heerlijkste steenoven pizza. Kom ook kijken en wordt net zo enthousiast als onze klanten. 

 

Al heel wat tuinen met PIZZAJOLLY oven!

De pizzajolly oven komt u tegenwoordig echt overal in nederland tegen. Het kan zijn dat u de oven zag op een feestje bij vrienden of familie. Of op een van de RCN vakantieparken? Daar staan de pizzajolly pizzaovens bij de luxere bungalows. Kunt u de oven tijdens uw vakantie of lang weekeinde mooi uitproberen! Ook was de PIZZAJOLLY oven te zien op verschillende Italie evenementen en tuinbeurzen. En wie weet staat er wel een houtgestookte steenoven van PIZZAJOLLY bij uw buren in de tuin!(snel even gaan kijken...). Daar wilt u nu wel eens meer van weten! Dat kan.

 

Lees meer over de houtoven van pizzajolly!

Wilt u eerst meer weten over PIZZAJOLY, kijk dan even op de website van www.pizzajolly.nl en vraag een folder.

 

Ja, ik kom kijken! Meteen aanmelden voor 13 juni 2e pinksterdag in Maarsbergen