Tecnosystem Espresso apparaten

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw toepassing.
Zo leveren wij onder andere machines van het Italiaanse merk Tecnosystem.  

 Tecnosystem is de perfecte keuze als het gaat om de beste kwaliteit voor uw kopje espresso, cappucino, etc. Wij bieden een uitgebreid programma met apparaten voor thuis, kantoor en kleiner-horeca gebruik.

Italiaanse stijl en techniek.

Tecnosystem is sterk in machines voor gebruik met Servings en Espresso-bonen. Sterker nog Tecnosystemcoffee is een van de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, en verpakken van servings voor alle grote koffie-merken. Lees hier meer over de achtergond van de Tecnosystem pods / servings (ESE Easy Serving Espresso) of vraag ons om meer informatie.  

Een voorbeeld van een Tecnosystem apparaat is de READY ESPRESSO & CAPPUCCINO 410. Geschikt voor espresso servings  (ESE) pods en gemalen bonen.

Business-espresso:

Espresso zonder zorgen

Tecnosystem Espresso apparaten zijn naast gebruik met espresso servings (ESE) ook zeer geschikt voor gebruik met gemalen espresso bonen.

Ze zijn compleet van metaal, hebben o.a. 15 bar pompdruk, en vaak twee boilers (voor stoom en koffiebereiding). Bovendien gebouwd voor jarenlang onbezorgd gebruik. Ontworpen voor zo weinig mogelijk onderhoud en  bovendien zeer gebruiksvriendelijk (na zo'n 500 kopjes alleen het antikalkfilter vervangen. Niet nodig om het apparaat terug te sturen naar de leverancier, geen dure ontkalking, voorrijdkosten, etc.

 

Echt een top machine voor de liefhebber van Italiaanse caffé vraag meer info.

 

http://www.dezonvanitalie.nl/

Voor professioneel gebruik:

Tecnosystem is ook geschikt voor professioneel gebruik. Bij bedrijfstoepassing kunnen de machines worden geleverd met een aansluiting voor de waterleiding en een waterontkalker die dan in de waterleiding wordt gemonteerd.
Overig zijn de machines standaard altijd uitgevoerd met een waterreservoir van ruim 5 liter. Genoeg voor intensief gebruik.

©2019  italimporta.NL   Import en Marketing van Italiaanse producten