Espresso machines van Technosystem Italia. Puur genieten van espresso en cappucino. Design, degelijkheid, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm.

Tecnosystem Espresso gemak

De Magic espresso 107 is een klein krachtpatsertje welke tijdens de zwaarste wedtrijden zijn mannetje staat. Makkelijk in gebruik en weinig tot geen onderhoud nodig. Bovendien zo robuust dat hij jaren mee gaat.

Kortom snel bestellen dus.  

Tecnosystem Espresso apparaten

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw toepassing.
Zo leveren wij onder andere machines van het Italiaanse merk Tecnosystem.  

 Tecnosystem is de perfecte keuze als het gaat om de beste kwaliteit voor uw kopje espresso, cappucino, etc. Wij bieden een uitgebreid programma met apparaten voor thuis, kantoor en kleiner-horeca gebruik.

Italiaanse stijl en techniek.

Tecnosystem is sterk in machines voor gebruik met Servings en Espresso-bonen. Sterker nog Tecnosystemcoffee is een van de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, en verpakken van servings voor alle grote koffie-merken. Lees hier meer over de achtergond van de Tecnosystem pods / servings (ESE Easy Serving Espresso) of vraag ons om meer informatie.  

Een voorbeeld van een Tecnosystem apparaat is de READY ESPRESSO & CAPPUCCINO 410. Geschikt voor espresso servings  (ESE) pods en gemalen bonen.

Business-espresso:

Espresso zonder zorgen vraag meer info.

 

http://www.dezonvanitalie.nl/

Voor professioneel gebruik:

Tecnosystem is ook geschikt voor professioneel gebruik. Bij bedrijfstoepassing kunnen de machines worden geleverd met een aansluiting voor de waterleiding en een waterontkalker die dan in de waterleiding wordt gemonteerd.
Overig zijn de machines standaard altijd uitgevoerd met een waterreservoir van ruim 5 liter. Genoeg voor intensief gebruik.