Pizzaovens voor thuis

Het hele jaar door plezier van PIZZAJOLLY pizzaoven

Houtgestookte mobiele pizzaovens voor thuis

Italimporta is leverancier van de Italiaanse PIZZAJOLLY pizza party pizzaovens voor thuis. Met deze leuke tuinoven beloofd het dit jaar weer een mooie zomer te worden. De originele houtgestookte buitenoven zorgt al snel voor hoge temperaturen. De ovens hebben een stenen ovenvloer waarop onder andere de “echte Italiaanse pizza” gebakken wordt.

Een pizzajolly oven is makkelijk verplaatsbaar en is door de geringe afmeting geschikt voor tuin -terras, balkon of dakterras. Het Italiaanse design maakt een pizzajolly pizza-oven een opvallende verschijning in de tuin.
Behalve voor een super lekkere pizza, is de oven ook te gebruiken als barbecue en voor het bereiden van allerlei andere oven gerechten.

Maak nu zelf de pizza's zoals men ze in Napels bakt. In een houtgestookte oven die ruim 400 graden is. Uw pizza of calzone is dan in slechts enkele minuten gebakken.
 
Na aankoop kan men met de pizzajolly gelijk aan de slag. Neerzetten, hout er in, aansteken en bakken maar. Al na een minuut of twintig is de oven op ruim 400 graden.
Buonissimo!

Het hele jaar door buiten koken! Ook in de winter! En met regen.

Italiaanser kan het bijna niet. Traditie, smaak, sfeer en plezier. Samen met familie en vrienden genieten van Italiaanse specialiteiten die men zelf in de houtgestookte oven maakt.Ons merk PIZZAJOLLY staat voor:

* direct gebruiksklaar, geen metselwerk nodig vrijwel overal te plaatsen

* weinig rook, kan zomer en winter buiten staan en vraagt nauwelijks onderhoud

* zeer snel op temperatuur (al na dertig minuten gebruiksklaar op zo’n 400 graden, door goed isolatie en uitgekiend ontwerp blijft de oven zeer lang warm)

* bijpassende verrijdbare buitenmeubels o.a. in metaal, ruw hout en RVS.

* ruimte voor twee grote pizza’s, brood of oven schotels. 

* voor de echte "Italiaanse" pizza, brood, vlees, bruchetta, gratins, vis, etc.

* ook te gebruiken als barbecue voor het koken op hout, “all brace”

* stenen ovenvloer en stenen voorzijde, voorzien van thermometer en deurtje.

Bakken in de PIZZAJOLLY pizzaoven!

"Als de eerste vlammen zichtbaar worden, weet je dat er iets moois staat te gebeuren. De geur van brandende hout. Bollen deeg, die klaar liggen om te veranderen in heerlijke pizza's. Belegd met bijvoorbeeld mozzarella, tomaten, ham en oregano. Enkele minuten in de oven naast het houtvuur en dan, genieten!". Buon appetito!

Italiaanse Pizza en nog veel meer lekkers!

Het leuke van deze houtgestookte steenoven voor thuis is, dat je er veel meer mee kan maken dan Italiaanse pizza's. De oven is erg geschikt voor het bereiden van allerlei lekkere gerechten. En het leuke is, dat je de oven het hele jaar door kunt gebruiken, lekker lang nazomeren en wat te denken van pizza met Kerst of bij 10 graden vorst?

Maak in de PIZZAJOLLY bijvoorbeeld:

* Gebraden vlees , kip zoals Jamie Oliver, een ham, heerlijk Italiaans gekruid lamsvlees.

* Appeltaart, als nagerecht met een glaasje limoncello en ijs!

* Of Contorno miscela di verdure, een gemengde groenteschotel als bijgerecht.

PIZZA PIZZA PIZZA en nog eens PIZZA
En natuurlijk is de PIZZAJOLLY helemaal top voor pizza. Zo maakt men voortaan zelf pizza's, die smaken alsof ze uit Italië komen. Restaurant-kwaliteit thuis. En wat zo leuk is, je maakt de pizza's in de pizzajolly pizza-oven samen met de kinderen, familie en gasten. Iedereen geniet als er pizza’s worden gebakken.

Pizza's zijn bovendien door de eerlijke ingrediënten niet alleen erg lekker maar ook nog eens gezond. Door de vele varianten is pizza voor iedereen genieten.

En wat wordt het volgende feest? Dat is snel duidelijk, een Pizzajolly pizza party in eigen tuin!

Voor meer informatie of bestellen kan men terecht bij:

www.pizzajolly.nl

©2019  italimporta.NL   Import en Marketing van Italiaanse producten